NLFR
Verhuur - flottieltje zeilen - meezeilen

Bareboat Zeiljacht huren of Catamaran huren

lekker luieren in een baai

Boek nu met hoge vroegboekkortingen.

Bij Altaïr Yachtcharter vindt u meer dan 350 verhuurvloten en meer dan 12.000 zeiljachten en catamarans. Wij zijn reeds 36 jaar een erkend agent. Omdat uw vakantie moet slagen hanteren wij strenge criteria voor de kwaliteit van de verhuurvloten.

Bel uw vakantieplanner
B: +32(0)3-6514062   -   NL: +31(0)6-47576450

Lees meer...

Hoe plant u uw zeilvakantie?

-  Kies een zeilgebied en bepaal de periode.
-  Kies een jacht uit onze database.

Met de zoekfunctie hieronder kunt u zelf aan de slag. Klik op "new search" en vul uw wensen zelf in.

Let op: bij "Flexibility": kies "in week".

Vindt u niet het jacht dat u zoekt?
Onderaan elke landenpagina staat een TOP-selectie van vloten. Laat je door hun aanbod inspireren en vraag een offerte op maat aan.

Hoe kiest u uw zeiljacht?

Bespaar geld én tijd
U kunt alle bedrijven aflopen om het jacht van uw droomvakantie te zoeken. Of wij kunnen het werk doen voor u. Wij garanderen de beste prijs door te onderhandelen met betrouwbare verhuurders.

Expertise en onbevooroordeeld advies
Wij boeken honderden charters per jaar en verzamelen feedback van alle huurders. Wij kunnen u vertellen welke vloten betrouwbaar zijn of niet. De laagste prijs is niet altijd de beste koop. Reeds 36 jaar bezoekt onze staf regelmatig de verschillende vloten. Zo blijven wij op de hoogte van de geleverde kwaliteit.

Hoe maakt u de keuze voor uw zeiljacht?
1. Op onze site vindt u klassieke prijslijsten van first class verhuurders (onderaan elke landenpagina). Deze lijsten geven een overzicht van welke jachten in de vaart zijn. U laat u inspireren en stuurt ons een klassieke aanvraag tot offerte.
2. U vindt op verschillende pagina's ook zoekmachines. Hiermee kunt u met een quick search een idee krijgen welke jachten aangeboden worden. U kunt een optie nemen op deze jachten of rechtstreeks online boeken.
3. Als u niet ziet wat u zoekt, betekent dat niet dat er geen jacht beschikbaar is. Ons team zoekt verder dan de zoekmachine. Wij helpen u bij het vinden van de perfecte offerte.
4. Vindt u wel wat u zoekt, stuur ons dan een offerte aanvraag. Wij gaan de beschikbaarheid na en beantwoorden alle vragen die u heeft ivm uw booking.

Het booking proces

Eén aanspreekpunt voor alle informatie
Eén vaste contactpersoon is verantwoordelijk voor de uitwerking van uw reis. Voordat u een aanbetaling doet, bespreken wij met u de gegevens van het jacht (leeftijd, uitrusting, extra's) en eventuele extra diensten (transfer, wifi, verzekering). Als u alle gewenste informatie heeft, betaalt u een voorschot om de huur te bevestigen. Verder zien wij erop toe dat u alle nodige documenten en informatie op tijd aanlevert (crewlist, vaarvergunning, copie identiteitskaart, uur van aankomst).
Na ontvangst van het saldo ontvangt u een voucher en de laatste inscheepmodaliteiten.

Back home
Na uw zeilvakantie, vragen wij u een korte feedback te geven. Dit is belangrijk voor ons om onze kwaliteitskeuze te kunnen blijven waarborgen.

Boeken met garantie
Altaïr Yachtcharter geeft de Garantie dat uw zeilreis doorgaat. Dit houdt in dat u de vooruit betaalde reissom terugkrijgt indien de verhuurder door financiëel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet nakomt.

Huren zonder borg risico?
U kunt bij ons een borgverzekering afsluiten.

Gratis zeilweekend
Wij bieden een gratis zeilweekend aan op de Noordzee voor één persoon, bij de huur van 2 weken. Voor één week bieden we een korting van 50% aan.